Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2011 20:17 - Когато една жена НЕ обича един мъж
Автор: virginblack Категория: Лични дневници   
Прочетен: 11833 Коментари: 12 Гласове:
10

Последна промяна: 06.05.2013 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Автоматично следва, че той не й е син, брат или баща.

Следователно той си е така да се каже чуждо тяло.

Жената ляга с мъжа с главата си, която за щастие е само една и в общия случай, когато една жена почне да гради връзка, тя я гради и с душата си, а не само с помощта на жлезите с вътрешна секреция (тук  изключвам браковете за пари, браковете между близки роднини при някои етнически групи и кралското семейство разбира се).

Жената спира да обича след като е силно наранена. Сега, нека уточня, че все пак една жена бива наранена ако си счупи нокътчето докато се мъчи да отвори пастет за вечеря, друга бива наранена ако той порка бири докато тя бачка за сметката му в кръчмата. И в двата случая мъжът бива пренебрегнат и любовта след няколко счупени нокътчета или няколко счупени пръста (при жени с биячи у дома), или счупено достойнство и начупена покъщнина ...си отива.

Какво прави обичащият,  но пренебрегнат мъж?

Мъжът се разкайва и разстройва. Той започва да наваксва за незакупените китки и картички , даже да натрупва за години напред. Става супер непоносим за приятелите си в кръчмата, понеже само за това говори. Те го слушат с разбиране до някое време, после почват да сменят кръчмата, после и квартала. Мъжът пуска брада, замирисва на лошо, почва да трупа бутилки за салца, видимо отслабва, щото нейните манджи буламачи, буламачи, ама стават за смилане. Хладилникът му заприличва на кофа за боклук. Тук там някое парче изсъхнало сиренце, салам, пържено яйце от преди няколко седмици. Полека почва да вади от купа с мръсните дрехи чорапи, които са носени само 5 дена. Разбира се не включвам в тази категория мъжете домошари, ама няма такава жена, дето да изрита такъв мил домакин и къщовник (една знам и не мога да се трая хахаха).

В повечето случаи, отблъснатия мъж бива принуден да иде при мама. И там да се скрие зад нейната пола, понеже само мама ще му каже каква е тая пачавра и ще му върне самочувствието на най- желания и обичан мъж. Мама му дава съвет как да пребие потенциалния любовник и не спира да мели как от самото начало му е казвала, че тая работа така ще свърши. После мама почва да се обажда по телефона на пачаврата. И става един сапун.

Има разбира се изключения. Ако е програмист, той няма да забележи липсата й. Поне не веднага.

Ако мъжът се превърне в Ана Каренина заради някоя пикла с руси, дълги очи и сини къдрави крака и цици като лисичи муцинки, значи толкоз му е акъла. Такива трансформации бива да се правят само за стойностни жени, но мъжът, дарен с панорамно зрение, почва да вижда детайлите късно, много късно...твърде късно. Русите крака и дългите очи са видими за всеки. Дори за мен.

Обичащият, но загърбен мъж обаче винаги почва да се обажда на бившите си гаджета и да ги побърква с историята на неговата порутена любов. Съответно бившите губят много бързо интерес, те  за това са и бивши, а някои дори се сприятеляват с жена му/ приятелката му.

Мъжът обаче някак запазва достойнството си при раздялата. Не рови в нета да я следи, а кара някой друг да го прави вместо него ( в повечето случаи), после почва сам, щото кой може да се нагърби с такава шизофренична задача за по- дълго от два дни.

Както пренебрегнатата жена, така и пренебрегнатия мъж разбират стойността на загубата, след като вече са хвърлили на боклука нещото, което са имали и е много късно да се бяга след боклукчийската кола.

Може да стане така, че пренебрегнатият мъж да стане много сериозна заплаха за жената. Почва да виси в колата пред дома й, да кара успоредно с нея до спирката крещейки „Курвоо мръсна, ще ти пръсна мозъка.”, да звъни в работата й, да заплашва със самоубийство няколко пъти в една нощ, да лази и да се моли за последен шанс.

Ако тя го пусне обратно след всичко това, значи просто го е съжалила. А никой не се бори за съжаление в тоя живот. Всички искаме любов, чиста, неоакана с плювни и нападки и агресия. Събрали се били заради децата. И после след 3 месеца пак тя в спешното със счупена глава или със счупено нокътче, той пак с вмирисани чорапи. Примрно.

За това никога не казвай „Ще те обичам винаги, завинаги...”. Достатъчно е да кажеш „Обичам те сега.”

Защо повечето хора бъркат любовта с навика?

 





Тагове:   tag tag,


Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. virtu - Лошо е да загубиш любовта
29.08.2011 20:29
и уважението !
цитирай
2. saadi - Какво ли би си помислила за мъж , който
29.08.2011 20:36
твърди , че пред всичките дълги очи и руси крака , предпочита теб ?
цитирай
3. virginblack - Моа?
29.08.2011 20:39
saadi написа:
твърди , че пред всичките дълги очи и руси крака , предпочита теб ?



Невъзможно. :) Или лъже или съм богиня. :)
цитирай
4. saadi - Или разговорът ви се провежда
29.08.2011 20:54
в интернет :-))
цитирай
5. virginblack - e,
29.08.2011 21:25
saadi написа:
в интернет :-))


разбира се, в нета всички са богове и богини :)
цитирай
6. virginblack - така е
29.08.2011 23:19
nikstan написа:
** че пред всичките дълги очи ?? и руси крака ?? ,


няма значение кое е русо, кое е дълго, кое е синьо, кое е къдраво,важно е да е дълго, къдраво, синьо и русо. Тя Мая Новоселска го беше казала май.
цитирай
7. saadi - nikstan , бях започнал да пиша дълъг и обстоен отговор на въпроса ти ,
30.08.2011 00:12
но после видях , че си рус .
цитирай
8. virginblack - Що се карате
30.08.2011 11:22
не мога да разбера?
цитирай
9. saadi - Че защо да не се караме ?
30.08.2011 17:24
Нали темата е за простите мъже .
цитирай
10. virginblack - Когато
30.08.2011 19:22
Когато опре до чувства, няма умни.
цитирай
11. ledzeppelin - .....
31.08.2011 18:47
"Всички искаме любов, чиста, неоакана с плювни и нападки и агресия. "

Раайт. Любовта, истинската любов, дето те е ръфала с години ...си отива в най-неочаквания момент, щото й е писнало от изпочупени нокти и крясъци. Или й е писнало от това никой никога да не забелязва дали е с маникюр или не ...
цитирай
12. virginblack - Всъщност
15.09.2011 23:08
ledzeppelin написа:
"Всички искаме любов, чиста, неоакана с плювни и нападки и агресия. "

Раайт. Любовта, истинската любов, дето те е ръфала с години ...си отива в най-неочаквания момент, щото й е писнало от изпочупени нокти и крясъци. Или й е писнало от това никой никога да не забелязва дали е с маникюр или не ...



никой да не я забелязва. остави маникюра ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: virginblack
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1512222
Постинги: 391
Коментари: 1731
Гласове: 5232
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930